Βατανιακός – Τηλυκράτης: Ολική Aνατροπή στο 93΄!

0

Βατανιακός – Τηλυκράτης: Ολική Aνατροπή στο 93΄! 

 


Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Βατανιακός, επικρατώντας 2-1 του Τηλυκράτη στo τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, για την 7η αγωνιστική του βορίου ομίλου της Football League 2.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9΄με τον Παλάσκα, «παγώνοντας» το «Δημοτικό Στάδιο Βατανιακού», ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές του Καμπερίδη, ο οποίος ξεκίνησε με το... δεξί στην άκρη του πάγκου.
Οι τελευταίοι, με αντεπίθεση διαρκείας, όχι μόνο έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ποτουρίδη στο 75΄, αλλά ο Τζιώρας έφερε με τη… σειρά του τούμπα το ματς στην τελευταία φάση του αγώνα, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους.
Με αυτή τη νίκη ο Βατανιακός «σκαρφάλωσε» στους 8 βαθμούς, δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας τον Τηλυκράτη στους 5.

Βατανιακός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπαδόπουλος, Τσιτλακίδης (67' Τσικαδέρης), Τριανταφυλλίδης (46' Σιδηρόπουλος), Γιαλαμίδης (88' Κατσαμάγκας), Βέργος, Ηλίας, Ποτουρίδης, Κόλα, Τσιώμης, Τζιώρας, Μανίκας.

Τηλυκράτης (Σάββας Καρυπίδης): Ταϊρης, Σμίλτος, Κλάζογλου, Μελισσόπουλος (75' Κομνηνάκης), Κούσης, Τεπετός (86' Γεωργίου), Παλάσκας (78' Σκερλετίδης), Γεωργαντζιάς, Καταγής, Σαχινίδης, Τζιμάνης.

onsports.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)