Η ξέφρενη πορεία της ΑΕΚ Αρχαγγελου

0
Η ξέφρενη πορεία της ΑΕΚ Αρχαγελου συνεχίστηκε με τον ΚΩΣΤΑ ΑΜΑΡΑΝΤΟ στον παγκο
 κανει μια πολυ καλη πορεια στο πρωταθλημα της Α ΕΠΣ Πρεβεζας Λευκαδας

Σημερα δείχνοντας μέταλλο νικητή, καταφέρνοντας να επικρατήσει και στη κακή της ήμερα. Ισορροπημένο παιχνίδι με την “τυχη” να κλείνει το μάτι στους γηπεδούχους,καθώς πέτυχαν το νικητήριο τέρμα ,λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στα καρέ των δυο τερματοφυλακων με κυριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ,τη δύναμη και το παθός.Ο Αρχαγγελος κατάφερε να προηγηθεί στο 23′ με  βολιδα του  Τουμανιδη Τ,που εκτελεσε στο απεναντι “γαμα” ,τον τερματοφυλακα των Σφακιωτων! Η συνεχεια του ματς,αντιστοφως αναλογη ,με το  ρυθμο του παιχνιδιου να πεφτει  αισθητα,με αποτελεσμα, να μη δουμε ποδοσφαιρο  αξιωσεων για το υπολοιπο του ημιχρονου.
Το ιδιο μοτιβο και στο δευτερο μερος,με τους Σφακιωτες πιο δραστηριους,εχοντας κατοχη μπαλας αλλα διχως να γινονται  απειλητικοι προς την εστια του Ισπογλου Α. Η επιμονη των φιλοξενουμενων  επιβραβευτηκε στο 68′ οταν και καταφεραν να ισοφαρισουν με κοντινη κεφαλια.Η συνεχεια ανηκε στους γηπεδουχους,που ανεβασαν ρυθμο ,πιεσαν και αναγκασαν τους φιλοξενουμενους να οπισθοχωρησουν.Το “χρυσο” τερμα του Αρχαγγελου επιτευχθηκε στο 81′ με σκορερ τον Παπαδιωτη Θ μετα απο μπερδεμα του αντιπαλου τερματοφυλακα σε πολυ καλη εκτελεση φαουλ του Μουρεχιδη Σ.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ  ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 2-1

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)