Έγινε πανελλαδικά ρεζίλι το αρτινό ποδόσφαιρο! ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

0

 ΠΗΓΗ
sportsarta.gr 

                                                               -> ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ
 Μετά από χτεσινό επεισόδιο στο δημοτικό στάδιο
Όπως αναφέρει το diaititis.gr, ένα site με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά, ένα απίθανο περιστατικό έγινε χτες στο δημοτικό στάδιο της Άρτας και στον αγώνα της Μέλισσας με τη Νίκη Καλαμιάς, όπου ο παρατηρητής αγώνα και Β΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Τάκης Παππάς, απαγόρευσε την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών στον παρατηρητή διαιτησίας Ηλία Μαζαράκο.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ του diaititis.gr αναφέρει τα εξής (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ):
Από τα απίθανα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Παρατηρητής αγώνα σε ματς τοπικού πρωταθλήματος της Άρτας απαγόρευσε στο τέλος του αγώνα να μπει στα αποδυτήρια, άκουσον-άκουσον, ο παρατηρητής διαιτησίας!!! Πρόκειται για τον Β’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας Τάκη Παππά που όταν είδε τον κριτή του διαιτητή Φάντη, Ηλία Μαζαράκο, μετά το παιγνίδι Μέλισσα-Καλαμιά (Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ) του είπε να βγει έξω να περιμένει να κλείσει το φύλλο αγώνα, να υπογράψουν οι αρχηγοί των ομάδων και μετά να περάσει για να κάνει τις όποιες παρατηρήσεις του στον ρέφερι.
Φυσικά επεκράτησε ένταση, έγιναν έντονοι διάλογοι αφού ο παράγοντας της ένωσης πιάστηκε αδιάβαστος ως προς τον κανονισμό, αφού ο παρατηρητής διαιτησίας έχει άλλο ρόλο, δεν ενοχλεί κανένα ει μη μόνο ασχολείται με τον διαιτητή και τους βοηθούς. Όμως όλα αυτά έχουν βαθύτερα αίτια που ανάγονται στις σχέσεις συμπολίτευσης με αντιπολίτευση στην ένωση και την πληρώνουν κι άλλα πρόσωπα όπως εν προκειμένω ο παρατηρητής Β’ εθνικής Ηλίας Μαζαράκος που ενοχλήθηκε σφόδρα αφού τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν πρόσωπα από τον χώρο, που προσφέρουν αφιλοκερδώς.
Πάντως η Άρτα τα τελευταία χρόνια είναι στη δίνη τέτοιων γεγονότων που μόνο καλό δεν της κάνουν, κι έτσι σήμερα δεν έχει διαιτητή στην σούπερ λάκα, αφού ο Μένιος Κουτσιαύτης θα έπρεπε να ήταν στην μεγάλη κατηγορία εδώ και δυο χρόνια αλλά είναι εκτός από τις παλινωδίες των διοικούντων της ένωσης που φαίνεται ότι οδηγείται πάλι σε εκλογές και οι κόντρες, όπως αυτή που περιγράψαμε, δίνουν και παίρνουν.
                                                          ->ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ
 ΠΗΓΗ
sportsarta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)