Αλληλοκατηγορούνται διαιτητές για μία φάση!

0




Η φάση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Γιαννιτσών για το κύπελλο, έχει ανάψει φωτιές, καθώς ο βοηθός διαιτητή με τον ρέφερι της αναμέτρησης, παραδέχτηκαν ότι έγινε λάθος.

Στον αγώνα ανάμεσα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με τη Νίκη Βόλου που έληξε 1-0 υπέρ της Νίκης, και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα των Γιαννιτσών πέτυχε κανονικό γκολ.

Ο Σερέτης σούταρε, ο Καρατζάς έδιωξε περίπου ένα μέτρο μέσα από τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής Καραλιόλιος είπε "παίζεται", με υπόδειξη του βοηθού Κουτζιακουτζίδη, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους (φάνηκε καθαρά στο τηλεοπτικό ριπλέι της ΟΤΕ Τηλεόρασης ότι ήτανε γκολ!).

Το λάθος τους παραδέχτηκαν την Τρίτη 30/10 ο διαιτητής και ο βοηθός της αναμέτρησης, ρίχνοντας όμως την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Οι δύο άνδρες προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους και να το χρεώσει ο ένας στον άλλο το λάθος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του τοπικού σάιτ, matiespellas.gr.

O βοηθός διαιτητή Κουτζιακουτζίδης από την Κοζάνη, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αναγέννησης, Καραογλανίδη, στον οποίο παραδέχτηκε πως έκανε λάθος, αλλά τόνισε πως η μεγάλη ευθύνη ανήκει στον διαιτητή.

«Τι να κάνουμε τώρα; Άνθρωπος είμαι κι έκανα λάθος. Ας το έδινε ο διαιτητής που ήταν κοντά». Ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καραλιόλιος φρόντισε να απαντήσει, καθώς τόνισε πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα να κρίνει αν το τέρμα έχει περάσει την γραμμή και πως για αυτό υπάρχει ο βοηθός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)