H κληρωση της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας

0
Σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας (24/09) πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση του πρωταθλήματος της τέταρτης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας για τους εννιά από τους συνολικά δέκα ομίλους, καθώς υπάρχει μια εκκρεμότητα με την τύχη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ στον 2ο όμιλο.
 
Η Επιτροπή της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας προχώρησε κανονικά στην κλήρωση των εννέα ομίλων αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Κατηγορία, μιας και εξαρτάται αποκλειστικά από τις αποφάσεις που θα λάβει η Footbal League και ηFootbal League 2 καθώς και από τις εκλογές της Ομοσπονδίας.
Μετά τις εκλογές της Ομοσπονδίας, θα δοθούν οι σχετικές απαντήσεις που αφορούν τις μετακινήσεις των ομάδων από τα νησιά και ο τρόπος κάλυψης των εξόδων τους.
Αρκετοί Προέδροι-Εκπρόσωποι των ομάδων διαμαρτυρήθηκαν για τον τρόπο «σκέψης» της Ομοσπονδίας η οποία σήμερα προχώρησε στην κλήρωση του πρωταθλήματος χωρίς να γνωρίζει για το μέλλον της Δ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.Ο Πρόεδρος του Κεραυνού κ. Ζήκος Ρεμπής στην ομιλία του επισήμανε ιδιαίτερα στα μέλη της Επιτροπής τον άδικο όπως τον χαρακτήρισε περσινό θεσμό της διεξαγωγής των αγώνων ανόδου μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ στη Δ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Τόνισε δε ότι για να συμμετάσχει ο Κεραυνός, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες στους αγώνες αυτούς, σκόρπισε άδικα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (μετακινήσεις της ομάδας, πληρωμές της διαιτησίας, πρόστιμα ποδοσφαιριστών από κάρτες  κ.λ.π.) χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.
Επίσης, ζήτησε (όπως και όλες οι ομάδες της Δ’ Εθνικής) να μειωθούν  σημαντικά τα έξοδα πληρωμής της διαιτησίας και εάν είναι δυνατόν στους αγώνες όλων των ομάδων οι διαιτητές να κληρώνονται  από τους πιο κοντινούς Νομούς έτσι ώστε να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας.
 
1η αγωνιστική-12η αγωνιστική
Α.Ε. Καραϊσκάκης-Εθνικός Φιλιππιάδας
Α.Σ. Μετέωρα-Α.Ο. Φιλοθέης
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Όλυμπος Κέρκυρας
Οδυσσέας Νυδριού-Α.Σ. Τρίκαλα 2011
Αναγέννηση Περιβολίου-Α.Ε. Μεσολογγίου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)