ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ -ΑΓIOΣ ΘΩΜΑΣ (ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ)

0

Με εντυπωσιακό τρόπο έγινε η επάνοδος του ΠΑΣ Πρέβεζα στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με σκορ 5-1 στην Πάργα, του τοπικού Απόλλωνα, στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν στην αναμέτρηση, αποφασισμένοι να επιβάλλουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, πράγμα που τελικά κατάφεραν. Ο Μάρκος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ και ο Μπούκουρας έκανε το 2-0 πριν «βγει» το ημίχρονο. Ο Χαϊδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 3-0, με το πρώτο μισό να «κλείνει» στο 3-1, καθώς οι Παργινοί μείωσαν με γκολ του Θόδωρη.
Ο Μπούκουρας με κεφαλιά και ο Σιδέρης με ατομική ενέργεια και όμορφο σε εκτέλεση πλασέ, λίγα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 υπέρ του ΠΑΣ στην Πάργα.
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα και πάλι αγωνίστηκε ως Άγιος Θωμάς, καθώς η αίτηση στο πρωτοδικείο, για αλλαγή ονομασίας, ακόμη δεν έχει «περάσει». Κάτι τέτοιο, ωστόσο όπως αναφέρουν οι διοικούντες την ομάδα, θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οπότε το θέμα θα λυθεί και τυπικά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Λένης, Θόδωρης, Μπουρνάς, Τόρες, Μάρκος, Γκέκα, Μπεκιάρι, Δέσκας, Σερίφης, Βάσιος, Λιάλιος.
Έπαιξε και ο Μηλιώνης.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανούσης, Σκαμνέλος Δ., Καρακώστας (78' Νίκου), Μάρκος, Μπούκουρας, Χριστοδούλου (86' Κίστης), Δημουλιάς, Παναγόπουλος (72' Σκαμνέλος Χ.), Ντέτσικας, Χαϊδάκης, Σιδέρης.
Αριστη η διαιτησια του κ ΝΤΙΤΣΟΥ ΓΕΡ που ειχαι για βοηθους του τους κκ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΗΛΙΑ  και ΤΣΟΓΚΑ ΑΓΓ







atpreveza

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)