"Μπούκαρε" στο γήπεδο για τον Μέσι

0
"Μπούκαρε" στο γήπεδο για τον Μέσι (vid)



Η λατρεία για τον Λιονέλ Μέσι, δεν έχει όρια και πολλές φορές ωθεί τους απανταχού φίλους του Αργεντίνου επιθετικού σε παράτολμες ενέργειες. Όπως αυτή που έγινε στο φιλικο παιχνίδι με τη Γερμανία.

Ένας φίλαθλος στην Φρανκφούρτη, κατά τη διάρκεια του φιλικού των δύο ομάδων στο «Commerzbank Arena» "μπούκαρε" στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετήσει το ίνδαλμα του.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι η Γερμανοί φημίζονται για τα μέτρα ασφάλειας που παίρνουν σε κάθε παιχνίδι, ο συγκεκριμένος φίλαθλος κατόρθωσε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να προσεγγίσει τον Μέσι. Ήταν, μάλιστα, απόλυτα... συνειδητοποιημένος για το τι ακριβώς ήθελε να κάνει, αφού απλώς αντάλλαξε χειραψία με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο φίλαθλος, αμέσως μετά το επίτευγμα που μάλλον θα διηγείται σε όλη την υπόλοιπη ζωή του, δεν είχε άλλο λόγο ύπαρξης στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Όσο για τον Μέσι, το χαμόγελο έκπληξης, απορίας, αλλά και ικανοποίησης που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του τα λέει όλα.http://youtu.be/7BuYRvddqEg


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)