Αφιέρωμα στόν παλιό παίκτη της Πάργας Κώστα Βλάσση

0


Αναμφίβολα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους… κανονιέρηδες που έχει αναδείξει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.
Ο λόγος για τον Κώστα Βλάσση, ο οποίος μπορεί να μην ευτύχησε να κάνει καριέρα στις επαγγελματικές Κατηγορίες, κατάφερε όμως να αφήσει το… στίγμα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της βορειοδυτικής Ελλάδας, κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του!
ΤΑ… ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΑ   ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
Ο Κώστας Βλάσσης γεννήθηκε στη Λευκίμμη της Κέρκυρας στις 17 Δεκεμβρίου 1973. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Εθνικό Κρητικών και ακολούθησε η ΑΕ Λευκίμμης, ενώ στα 19 του πήγε στον ΑΟ Κέρκυρα, χωρίς όμως να αξιοποιηθεί, κι επέστρεψε στην ΑΕΛ. Ακολούθως, «μετακόμισε» στη γειτονική Θεσπρωτία, όπου φόρεσε τη φανέλα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας και κατόπιν της Νέας Σελεύκειας. Έπειτα, είχε πολυετή θητεία στον Απόλλωνα Πάργας, ενώ επανήλθε στα… πάτρια εδάφη, αγωνιζόμενος στην ΑΕ Λευκίμμης, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας, αν και στον δεύτερο Γύρο στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι κι εγχειρίστηκε.  ο Κερκυραίος κυνηγός πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο θεσπρωτικό ποδόσφαιρο, φορώντας τη φανέλα του Άρη Φιλιατών, έχοντας καταλυτική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ.
Σημειώνουμε πως από το 1998 ο Βλάσσης διαμένει μόνιμα κι εργάζεται στην Ηγουμενίτσα, δημιουργώντας εκεί τη δική του πανέμορφη οικογένεια, αποκτώντας και δύο παιδιά (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι), για τα οποία είναι πολύ περήφανος. Ουδέποτε, όμως, έκοψε τους… δεσμούς και τις επαφές με τη γενέτειρά του, τη Λευκίμμη, την οποία επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία.
Αυτός, λοιπόν, είναι ο «Κουκούμας»! Με λίγα λόγια, μαχητής στη ζωή και νικητής στο γήπεδο! Κι επίσης, διαμάντι στον χαρακτήρα, έχοντας με το ήθος του αποκτήσει πάρα πολλούς φίλους, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)