“Το καλοκαίρι θα πω αν θα είμαι υποψήφιος”!

0

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την Εθνική αλλά και για τον Παναιτωλικό μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, και πρόσθεσε ότι δεν ξέρει εάν θα είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος.
Τη συνέντευξη την παραχώρησε στο agriniopress και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μπακέλα με αφορμή την παρουσία του στην Αιτωλοακαρνανία για να παραβρεθεί στην γιορτή της τοπικής ΕΠΣ!
Αποσπάσματα των όσων είπε:
Για την πρόκριση  της Εθνικής στο Euro 2012: «Καθόλου εύκολα, η πρόκριση όπως ήρθατε είδε στο τελευταίο παιχνίδι με ένα σουτ στο τέλος του αγώνα, όμως θεωρώ ότι άξιζε η Εθνική 100% την πρόκριση αυτή, αφού με τις δύο βασικές αντιπάλους, το Ισραήλ και την Κροατία είχαμε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Όλα τα παιχνίδια ήταν καθοριστικά. Άξιζε η Εθνική την πρόκριση».
Για το Euro: «Στόχος μας είναι να περάσουμε στο δεύτερο γύρο. Θεωρητικά μπορούμε να το κάνουμε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα απρόβλεπτο και για αυτό το αγαπάμε όλοι».
Για την ανανέωση του Σάντος: «Έχω πει επανειλημμένα ότι έχουμε καταθέσει μια πρόταση στον προπονητή και φαντάζομαι θα μας απαντήσει. Μετά το Euro η ζωή συνεχίζεται, έχουμε Μουντιάλ. Τελειώνει τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβρη αρχίζουν τα προκριματικά του Μουντιάλ».
Για το αν έγινε πιο αξιόπιστο το ελληνικό ποδόσφαιρο στη συνείδηση των φιλάθλων μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι: «Δεν είμαι φίλαθλος αυτή τη στιγμή για να σας πω. Σαφέστατα υπάρχει καχυποψία, τραυματίστηκε το ποδόσφαιρο. Όμως μετά από κάθε τραυματισμό γίνεται και η αποκατάσταση. Είμαστε σε ένα τέτοιο στάδιο, υπάρχουν κάποια θετικά βήματα, αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε από πάνω και να βλέπουμε τι γίνεται».
Για το τι πέτυχε επί των ημερών του: «Προσπάθησα για πολλά, άλλα τα πέτυχα άλλα όχι. Με γεμίζει χαρά και περηφάνια το ότι επί των ημερών μου πήγαμε στα τελικά των δύο διοργανώσεων των οποίων ήμουν πρόεδρος, με ικανοποιεί το ότι έχω τρεις πλεονασματικούς προϋπολογισμούς Και άλλα, αλλά δεν θεωρώ κάτι ότι είναι επίτευγμα».
Για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος: «Θα γνωστοποιηθεί το καλοκαίρι το αν θα είμαι».
Για το ότι πετροβολούν όλοι το ποδόσφαιρο: «Το ότι πετροβολούν όλοι το ποδόσφαιρο είναι λάθος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και να σκεφτούμε είναι ότι πρέπει να μένουμε ενωμένοι. Η ενότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να πετύχει κανείς στο ποδόσφαιρο. Αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά .¨Οταν διασπόμεθα λόγω μικροσυμφερόντων ή μεγαλοσυμφερόντων τότε τα πράγματα δυσκολεύουν».
Για το αν είναι μεγάλο πρόβλημα η αντιπαλότητα των μεγάλων σωματείων: «Είναι σαφέστατα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η νοοτροπία. Θεωρώ ότι προσπαθώ να βάλω ένα λιθαράκι στην αλλαγή της νοοτροπίας, δεν ξέρω αν έχω καταφέρει πολλά, θεωρώ όμως ότι αυτό είναι το ζητούμενο. Δηλαδή μπαίνω μέσα να παίξω χωρίς να σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από το παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)