Σούλι Παραμυθιάς-Θεσπρωτός 2-1. Κυπελλούχος Θεσπρωτιας 2012 το Σούλι!

0
 http://thesprotia-sports.gr/


Συντάχθηκε απο τον/την M. A.   
Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2012 18:54
souli1
ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!
Το Σούλι έδειξε πως ήθελε πιο πολύ τη νίκη στον τελικό και κατέκτησε άξια, το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας του!
Γράφει ο Νίκος Κραμπουκούκης
Με γκολ των Ζώη Πάυλου στο 5' και Τσάλη στο 90', το Σούλι πέτυχε ιστορική νίκη απέναντι στον Θεσπρωτό, υψώνοντας το τρόπαιο του Κυπελλούχου στον ουρανό της Παραμυθιάς, υπό τα βλέμματα του εκστασιασμένου κοινού του. Ο Θεσπρωτός είχε ισοφαρίσει με τον Γκόλια στο 50'.
Σε ένα μέτριο προς κακό ποιοτικά παιχνίδι, το Σούλι Παραμυθιάς μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με το ''καλημέρα σας'' οΤσιάκος πάσαρε κάθετα στον Παύλου, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το 1-0. Ο Θεσπρωτός στο υπόλοιπο ημίχρονο ''ψαχνόταν'' μη μπορώντας να διασπάσει την καλά οργανωμένη οπισθοφυλακή των ''πρασίνων'' με το πρώτο μισό να τελείωνει χωρίς φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους Γκόλιας και Γκαρόζης πέρασαν στο ματς και τόνωσαν την επιθετική λειτουργία του Θεσπρωτού. Ο Παππάς σέρβιρε στον Γκόλια ο οποίος σε μια από τις πρώτες του επαφές με τη μπάλα, έφερε το ματς στα ίσια. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς πολλές φάσεις με εξαίρεση τις δυο ευκαιρίες του Θεσπρωτού που σταμάτησε ο  Χασκής.Γκαρόζης και Γιαννακός δε μπόρεσαν από κοντά να νικήσουν τον νεαρό πορτιέρο, ο οποίος είπε εντυπωσιακά ''στοπ''. Ο Βασιλείου είχε κι αυτός ένα σουτ από πλάγια που πέρασε άουτ. Κι έτσι όλα έδειχναν πως πάμε σε παράταση.
Στην εκπνοή όμως ο Τσάλης αποδείχτηκε ο ήρως της αναμέτρησης, ''σκότωσε'' τον Θεσπρωτό και χάρισε στην ομάδα της Παραμυθιάς το πολυπόθητο γι' αυτήν Κύπελλο.
Κίτρινες: Σούλι:Χασκής, Παππάς, Ντόστας.  Θεσπρωτός: Στάθης.
Ο Γκόλιας αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις για χτύπημα εκτός φάσης (92'). Το παιχνίδι διακόπηκε στο λεπτό εκείνο για περίπου 3 λεπτά λόγω της έντασης που προκλήθηκε.
Πολύ καλή η διαιτησία των Καψάλη, Κιάπε, Μαραζόπουλου (4ος ο Κων/νου).
Σούλι: Χασκής, Παππάς, Τσιάκος, Κάκος, Ντούμας, Σκαρέλης, Βασιλείου (96' Τσουμέτης), Ντόστας, Ντόκος, Τσάλης, Πάυλου (90' Τριάντης)
Θεσπρωτός: Σπυρίδης, Λιαμίρας, Νικολάου, Μάστορας, Μπάρκας (46' Γκαρόζης), Αθανασίου, Σπ. Παππάς, Πανταζής (46' Γκόλιας), Γιαννακός (67' Κάλλος), Καβαλλάρης, Στάθης.
Έρχεται το φωτορεπορτάζ από τον Νίκο Κραμπουκούκη σε λίγο.
Επίσης αργότερα το βίντεο του αγώνα από τον Απόστολο Λιαμίρα σε περιγραφή Λεωνίδα Τσαμπαλή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)