Άνετη νίκη η Κ-17 Του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

0


Η παραμονή του Γιώργου Τάχια για τέσσερις ώρες στο Νοσοκομείο επεσκίασε την μεγάλη νίκη της Κ-17 του ΠΑΣ επί της Κέρκυρας. Ο Τάχιας δέχτηκε χτύπημα της μπάλας στην κοιλιακή χώρα και χάνοντας τις αισθήσεις του, έχασε και την επαφή με το περιβάλλον και τη μνήμη, με συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο από τον γενικό αρχηγό κ. Δημήτρη Στούκα, ο οποίος παρέμεινε δίπλα του σε όλη τη διάρκεια των προληπτικών εξετάσεων οι οποίες ευτυχώς σε πρώτη φάση δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
Στο αγωνιστικό μέρος η νίκη ήρθε άνετα με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να έχει τις πρωτοβουλίες και να μετατρέπει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.
Μόλις στο 4 ο Παπαρούνας σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 10 φάουλ του Φαρμάκή, βρίσκει τον Παπαρούνα ο οποίος ανοίγει το σκορ 1-0. Στο 24 ο Γιάκος με πλασέ σημειώνει το 2-0, ενώ στο 54 ο Σπαλιάρας με απ ευθείας φάουλ σημειώνει το 3-0, ενώ στην εκπνοή του αγώνα ο Μάγκος γράφει το τελικό 4-0
Διαιτητής ο κ. Ζιώγας ( Φραγκούλης-Ντόνης) Πρέβεζας. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Αλεξίου, Σπαλιάρας, Κουλούρης, Καμμένος, Μαβίλης, Αυλωνίτης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γκοτζιάς, Λάμπρος (57 Μάγκος), Φίλιος, Τάχιας (46 Παπαγεωργίου), Αλεξίου, Φαρμάκης, Χυσοτότσι, Σπαλιάρας (77 Κούτρας), Μπιστιόλης (47 Μπαλατζία), Γιάκος (57 Πανταζής), Παπαρούνας.
Κέρκυρα: Ντάικος, Ρίτσαρντς, Φωτεινός, Ντέντες (33 Κουλούρης), Τόμπρος, Καμμένος, Νόνας, Μποζίκης (46 Ρίκης), Γαστεράτος (38' Ραστόσι), Μαβίλης (83 Σταύρος), Γράψας (57 Αυλωνίτης).
fcspasgiannina.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)