ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού 4-0 τον Α.Ο. Μύτικα

0

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού στην πρεμιερα του πρωταθληματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αφού κέρδισε εκτός έδρας με 4-0 τον Α.Ο. Μύτικα.
Ο Κεραυνός χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες έφτασε εύκολα στη νίκη πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Α.Ο. Μύτικα έδειξε να έχει προβλήματα κυρίως στην μεσαία και στην αμυντική του λειτουργία και γενικά προβλημάτισε με την εμφάνισή του.

Στο 4΄ λεπτό ο Κούσης ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Καραγιάννης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πετυχαίνει το 1-0.
Στο 12΄  λεπτό ο Κολιός με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντίτσου κάνοντας το 2-0.
Στο 65΄ λεπτό πεναλτι που εκτελεσε ο Φέκκας απεκρουσε εντυπωσιακα ο Ντίτσος.
Στο 74΄ λεπτό ο Καραγιάννης με κοντινό πλασέ σουτ μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το 3-0.
Στο 85΄ λεπτό, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο Τζιάκος Δ. με ωραίο πλασέ σουτ διαμορφώνει το τελικό 4-0.
Διαιτητης ο κ. Νίκος Ρούσος με βοηθους τους  Λάζαρη και Μπάκο.
Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ: Ντίτσος, Μάρος (46΄Δαμές), Νταής (88΄ Παπουτσής), Κώτσης, Ορφανός, Μύτικας, Πίτερος Μυφτάρι, Παναγιωτίδης, Πόποτας, Μπακόλας (70΄ Αλέξης)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ : Duka, Μπόμπορης, Ντόβας, Κούσης (60΄Τζιάκος Δ), Κιτσαντάς, Καλδάνης (21΄Μαλέσκος), Σιώρος Απ., Λέτσος, Καραγιάννης, Κολιός, Φέκκας (80΄Νάσης)
KAΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ 0-1

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)