ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ – ΠΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

0

Σάββατο 30/4/2011ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ – ΠΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 5-2(Ημίχρονο 3-1) 

Επτά γκολ απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν σήμερα στο “Κατερίνα Θάνου” όπου ο γηπεδούχος Κεραυνός Θεσπρωιτκού πέτυχε την δέκατη έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα με σκορ 5-2 αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα της Φιλιππιάδας 2004.
Η ομάδα του Κεραυνού αφού πέτυχε από πολύ νωρίς τα δύο πρώτα τέρματά του, στη συνέχεια χωρίς να τον διακατέχει το άγχος έπαιξε πιό απελευθερομένα βοηθώντας έτσι και τη νεανική ομάδα της Φιλιππιάδας 2004 να παρουσιάσουν ένα πλούσιο θέαμα.
Όσο αναφορά το παιχνίδι ο Κεραυνός κατέκτησε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκγης γιατί και ανώτερος ήταν από τους αντιπάλους του και περισσότερες ευκαιρίες δημιούργησε.

ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 5ο λεπτό ο Κολιός από θέση πλάγια δεξιά πραγματοποίησε σέντρα και ο αμυντικός Κολιοκίτσιος με κεφαλιά πέτυχε το αυτογκόλ και το 1-0.
Στο 8ο ο Φέκκας πλαγιοκόπησε την αμυντική γράμμη και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαπλασίασε τα τέρματα για την γηπεδούχο ομάδα.
Στο 28ο λεπτό ο Καλύβας μόνος του απέναντι με τον Μαϊκάντη δεν δυσκολεύεται να μειώσει το σκορ σε 2-1.
Στο 35ο λεπτό ύστερα από άψογη συνεργασία σε αντεπίθεση των παικτών του Κεραυνού ο Αποστόλης Σιώρος με πλασέ σουτ μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε το 3-1.
Στο 67ο λεπτό ο Τζιάκος Δημήτρης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή πραγματοποιεί το 4-1.
Στο 81ο λεπτό, ύστερα από αμφισβητούμενο πέναλτυ που κέρδισε η φιλουξενούμενη ομάδα, ο Καλύβας από τα 11 βήματα πέτυχε το 4-2.
Στο 87ο λεπτό η ομάδα του Κεραυνού μένει με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή του Φέκκα με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Στο 91ο λεπτό ο Κούσης ύστερα από ατομική προσπάθεια από αριστερά βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αχμέτη και με ωραίο πλασέ σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Η Διαιτησία του Φίτσα Γεώργιου και των βοηθών Καλογέρη Θωμά και Κώτση Θεόδωρου ήταν καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:
Μαϊκάντης, Μαλέσκος, Πανούσης (77' Κουλιάσης), Τζιάκος Γ.Δ, Μπόμπορης Ανδ, Ντόβας (46' Τζιάκος Δ.), Σιώρος Απ.(70' Μπόμπορης Παν.), Καλδάνης, Κολιός, Φέκκας, Κούσης
ΠΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 2004:Αχμέτης, Πάσχος, Γεωργάρας (81' Κώστας), Γκίζας (78' Πάσχος), Κολιοκίτσιος, Παπαβασιλείου, Καλύβας, Κωσταγιαννάκης, Μάζης, Γεωργάκης, Λέκκος

ΓΙΑ ΤΟ PARGA SPORT 
 ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΛΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)