Εξετάσεις της νέας Σχολής Διαιτησίας της ΕΔ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

0


Με την παρουσία του εκπαιδευτή Διαιτησίας 1ης κατηγορίας ΕΠΟ και εκπροσώπου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, Χρυσόστομου Μάνθου, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της Επιτροπής Διαιτησίας (Ε.Δ.) της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, υπό την αιγίδα της ΔΑΔ/ΕΠΟ.



Πριν από την εξέταση έγινε η πρακτική εξάσκηση των Διαιτητών (Θέσεις και κινήσεις) από τον εκπαιδευτή κο Μάνθο, με την παρουσία του εκπαιδευτή Σαράφογλου Γεώργιου, του μέλους της Ε.Δ. Ευθυμίου Γεώργιου, Διαιτητών, Βοηθών και Παρατηρητών Εθνικών Πρωταθλημάτων και τοπικού επιπέδου. Από την πρακτική, όλοι οι παρόντες, έμειναν ενθουσιασμένοι, κύρια από το υψηλό επίπεδο δομής του μαθήματος. Το μάθημα της πρακτικής είναι προϊόν του Διευθυντή Ανάπτυξης Κύρου Βασάρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τους 11 υποψηφίους, οι 8 είναι ηλικίας από 16 έως 18 ετών, μαθητές Λυκείου, εκ των οποίων οι 2 είναι νεαρές κοπέλες.
Μετά το πέρας της πρακτικής έγινε η εξέταση των υποψηφίων, με το επίσημο σύστημα εξετάσεων της ΔΑΔ/ΕΠΟ, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ κου Φραγκούλη Γεώργιου, ο οποίος καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τον κο Μάνθο, για την συμβολή αυτού και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, στην βελτίωση της ποιότητας της ελληνικής Διαιτησίας. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, 1ος ήλθε ο Μπαΐλης Νικόλαος, 2ος ο Νικολός Λάζαρος και 3ος  παναγιωτου μιχαηλ, τους οποίους θα βραβεύσει η Ε.Δ.

Από την Επιτροπή Διαιτησίας


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ         ΤΟ ΜΕΛΟΣ


ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)