Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Διαιτησίας στην Ξάνθη

0

Την Παρασκευή το απόγευμα στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών και Διαιτησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης και η Επιτροπή Διαιτησίας της τοπικής Ένωσης με χορηγό την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.



Ο Αρχιδιαιτητής και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης κος. Φώτης Κωδωνάς στο πρώτο μέρος της ημερίδας ήταν ο εισηγητής των θεμάτων πρώτων βοηθειών ενώ το Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και Υπεύθυνος Ορισμών Διαιτητών του Περιφερειακού Πρωταθλήματος κος. Θανάσης Μπριάκος ήταν ο εισηγητής στα θέματα της διαιτησίας.

Η αίθουσα του συνεδριακού χώρου ήταν κατάμεστη από ανθρώπους του ποδοσφαίρου (διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές) ενώ η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ εκπροσωπήθηκε από τον Τεχνικό της Διευθυντή κο. Γιάννη Παπαδημητρίου, τον Γιώργο Κασναφέρη, το προπονητικό της team και από αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της επαγγελματικής ομάδας αλλά και της ομάδας Νέων.

Τιμητικές διακρίσεις υπήρξαν για τον Ταμία της ΕΠΟ κο. Γιώργο Γκιρτζίκη και για τον Θανάση Μπριάκο για την προσφορά τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)