Δ΄Εθνική> ΑΣΤ. ΡΟΚΚΑ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔ.

0




Δ΄Εθνική> ΑΣΤ. ΡΟΚΚΑ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔ. 1-0.
Την ήττα γνώρισε ο Οδυσσέας Νυδριού με 1-0, αυτή τη φορά από τον Αστέρα Ρόκκα εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.
Το παιχνίδι, ήταν μέτριο ποιοτικά, είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με το κύριο χαρακτηριστικό του να είναι οι κλειστές άμυνες καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελαν να ηττηθούν.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τον Οδυσσέα να έχει κάποιες στιγμές με του Γαζή Σ. και Λαζανά, αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά τον Ντεκούλη. ενώ και οι γηπεδούχοι δεν έφτασαν με αξιόσεις μπροστά από τα καρέ του Καραγκούνη.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Οδυσσέας, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον κ. Βέκιο, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Λαζανά να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά ο τελαυταίος στο τετ α τετ που είχε, αντί να πλασάρει, σούταρε δυνατά με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντεκούλη.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 59΄λεπτό, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι και έγειρε η πλάστιγγα προς το μέρος των γηπεδούχων, αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες, όταν ο Ψαρόπουλος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάνοντας επιπόλαιο φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Γαζή Σάββα, πέρασε μόλις άουτ.
Τελικά, εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει χωρίς σκορ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις,ήρθε ο Μάριος Χούσος στο 88΄λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, που αδικεί τους φιλοξενούμενους πουστάθηκαν πάρα πολύ καλά.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μπούμπα και των βοηθών του κ. Καραλή και της κ. Ράπτη της ΕΠΣ Ηπείρου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ(Γιάννος): Ντεκούλης, Ζηγκίρης (46΄ Χούσος), Καραθανάσης, Κακάβας, Οικονομίδης, Τσιφλίδης, Λσζαρίδης (80΄ Δάρδας Τ.), Τάτσης, Μάλλιος, Μπαλάφας, Ευταξίας (91΄ Κατσαρος).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Βέκιος): Καραγκούνης, Αρέθας, Ματούλας, Ψαρόπουλος, Γεωργάκης, Καλογερής, Μανουσάκης, Μητρόπουλος (91΄ Κονιδάρης), Γαζής, Μπόλος (86΄ Κοντοπρίας), Λαζανάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)