H EΠΟ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑ

0
Το Δ.Σ της ΕΠΟ δεν εκανε δεκτή την πρόταση του προέδρου της σ.λίγκα Βαγγέλη Μαρινάκη που ζήτησε την αντικατάσταση του αρχιδιαιτητή Βασίλη Τεροβίτσα με τον Κύρο Βασσάρα Η πρόταση ηταν προσωπική και δεν ειχε Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε να τεθεί επικεφαλής της διαιτησίας ο Κύρος Βασάρας.

Ο Βασάρας που είναι μέλος της επιτροπή διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ ασχολείται με την εκπαίδευση των διαιτητών.

Στη Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τους κανονισμούς, υπεύθυνος για την στελέχωση του πίνακα, για τον ορισμό διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας και για τον πειθαρχικό τους έλεγχο είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες ο Βασάρας θεωρώντας πως η διαιτησία δεν πηγαίνει καλά.

Ο Πιλάβιος διέκοψε το ΔΣ βγήκε έξω από τι κτίριο και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Όταν ρώτησαν  για την πρόταση Μαρινάκη για Βασάρα απάντησε: "Ρωτήστε τον κ. Μαρινάκη".

Λίγο αργότερα αποχώρησε από την ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και αρκέστηκε να πει: "Ελπίζω να μην χρειαστεί να τα πούμε το Σαββατοκύριακο"...  την  εξουσιοδότιση  της ολομέλειας  της διοργανώτριας  για προτείνει κατι τέτοιο
  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)