Ειδήσεις: Ποδόσφαιρο

0

Κύπελλο>ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, ΤΕΤΑΡΤΗ 7/4/2010
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ
Αύριο ξεκινάει η πρώτη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ελλάδας με το Τηλυκράτη, κυπελλούχο ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας να υποδέχεται τον Απόλλων Ευπαλίου, κυπελλούχο της ΕΠΣ Φωκίδας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:30 και σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε 30λεπτη παράταση και αν εκεί έχουμε πάλι ισοπαλία, η πρόκριση θα παιχτεί στην …ρωσική ρουλέτα.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Καλιακάτσος με βοηθούς τους κ. Παππά και Φάντη.
Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με το νικητή Γ.Ο.Μ. – Αναγέννηση Άρτα

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Την Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα 13:00 εκπνέει η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για την προμήθεια εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010. Η ΕΠΟ ενημερώνει τους Ελληνες φιλάθλους ότι ο κεντρικός έλεγχος διάθεσης εισιτηρίων ανήκει αποκλειστικά στη FIFA και πως μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας δεν θα είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων για τους συγκεκριμένους αγώνες.
Μέσω της ενότητας «Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010 Εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής» στο epo.gr, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις προμήθειας εισιτηρίων, καθώς και να προβούν σε υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης αγοράς.



ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Γ ΕΘΝΙΚΗ


11/04/2010  ΩΡΑ 16 00  
ΚΟΖΑΝΗ-ΑΝΑΓ.ΕΠΑΝΩΜΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ ΝΙΚ ΒΟΗΘΟΙ ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΚΩΣΤ.ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡ.


Δ ΕΘΝΙΚΗ


11/04/2010 ΩΡΑ 17 00 
ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ ΝΙΚ,ΒΟΗΘΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛ,ΡΙΠΠΗΣ Μ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)