Κυπέλλο Ερασιτεχνών Τηλυκράτης - Δήλεσι (πεν. 5-4) καν. 1-1

0









Για την 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Τηλυκρατης νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι το Δήλεσι με σκορ (5-4) και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκεί θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Γ.Ο. Μεσολογγίου, ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος που απέκλεισε την Αν. Άρτας.
Το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας ήταν 1-1, στην παράταση παρέμεινε το ισόπαλο αποτέλεσμα και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.
Το σκορ ανοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Γεωργιου στο 50' λεπτό. Το γκολ της ισοφαρισης εκανε ο Κούτσικος στο 78' λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: Παππάς 1-0, Νάσιος 1-1, Θεράπος 2-1, Γεωργίου άουτ, Κούτσικος 3-1, Κωτσαλάς 3-2, Σαχινίδης απόκρουση Τσίμα, Βαρβαρέσος 3-3, Γραμματικόπουλος 4-3, Σιδέρης 4-4, Λαζαρίδης απόκρουση Τσίμα, Γούλας άουτ, Σαλαπάτας 5-4, Μπόλος άουτ
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Σταματέλος, Κατσιμπίρης, Βρακατσέλης (58′ Σαχινίδης), Σαλαπάτας, Παππάς, Κούτσικος, Λαζαρίδης, Κτενάς, Θεράπος, Γραμματικόπουλος, Μήτρου (46′ Χριστοδούλου).
ΔΗΛΕΣΙ: Πουρνάρας (91′ Τσίμας), Γιώτης, Μπόλος, Γκανάς, Γούλας, Σιδέρης, Γεωργίου, Βαρβαρέσος, Νάσιος, Κωτσαλάς, Νικόπουλος (63′ Ντίκα).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)